Business Club

WAT IS DE ‘TERNESSE BUSINESS CLUB’ ?

Het business partnership biedt u en uw bedrijf vele voordelen tegen een aantrekkelijk tarief:

• Vrije toegang tot het clubhuis voor u en uw gasten,
• Gratis vergaderen tot 16 personen in onze vergaderzaal,
• 10 greenfees of één golfopleiding met 10 individuele lessen, toegang tot de oefenfaciliteiten en afleggen van het examen,
• Logovermelding op een stijlvol partnerboard in het clubhuis en op de website van Ternesse,
• Gratis deelname aan de wedstrijden van de Business Club met een invité,
• Gratis toegang op de non-golf events van de Ternesse Business Club,
• Belangrijke kortingen op sponsoring, events, huren van de feestzaal en clinics,
• De mogelijkheid om het Business Partnership te koppelen aan een volwaardig speelrecht op Ternesse,

Ternesse Business Club

Business Club wedstrijden

Het businesspartnership van Ternesse is hét platform om te netwerken. Zoals u mag verwachten van een actieve businessclub worden er verschillende activiteiten georganiseerd. De meest in het oog springende activiteit is de Business Partner Tour. Een reeks van 4 mooie wedstrijden, waar u als Business Partner met uw genodigde kan aan deelnemen. Aan het einde van elke dag is er telkens een goed verzorgde netwerkreceptie met spreker of –activiteit.  Jaarlijks is er bijkomend ook een uitstap naar een gerenommeerd golfterrein. 


Business Academy voor niet-golfende bedrijfsleiders

Bedrijfsleiders die nog niet golfen kunnen eveneens Business partner worden van Ternesse. Het pakket van 10 greenfees kan daarom ingeruild worden voor één golfopleiding. De golfopleiding omvat toegang tot de oefenfaciliteiten, 10 individuele lessen en het afleggen van het golfexamen.

Vergaderfaciliteiten

Ternesse heeft meer te bieden dan golf alleen. Wij beschikken over een sfeervol clubhuis dat diverse mogelijkheden biedt voor zakelijke bijeenkomsten. Onze vergaderruimte (16 personen) en het restaurant (100 personen) zijn unieke locaties. De vlotte bereikbaarheid en de parkeermogelijkheden zijn bijzondere troeven. Kortom, op Ternesse kunt u ontspannen zakendoen in een groene omgeving.

Speelrecht

Voor leden van Ternesse biedt het businesspartnership nog een bijzonder voordeel. Het businesspartnership kan immers gecombineerd worden met een speelrecht op Ternesse. Lidmaatschap en businesspartnership worden dan in één pakket aangeboden.

Kostprijs ?

Niet-leden Ternesse 1.450 € / 365 dagen
Niet-spelende leden 1.450 €/ 365 dagen incl. het niet spelend lidmaatschap
Spelende leden – 895 € /365 dagen voor leden van Ternesse.