Juniors

Juniors Ternesse Golf Club

"Speelplezier en sfeer moeten primeren". Dat is het motto van de juniors. Maar laat je niet misleiden, het sportieve wordt allerminst uit het oog verloren. We organiseren tal van activiteiten buiten de lessen, zo hebben we onder andere een Sinterklaasfeest met bezoek van de Sint en Zwarte Piet, uitstapjes naar het Efteling golf park, bowlingavonden en nog veel meer.

Ben je nieuwsgierig wat Ternesse allemaal te bieden heeft aan de jeugd, lees dan snel verder, en misschien mogen wij je binnenkort verwelkomen als nieuw lid of op één van onze stages.


Lidmaatschap

Ben je tussen 5 en 18 jaar, dan kan je lid worden op Ternesse en krijg je heel veel voordelen. Zo wordt er voor de jeugdleden bijvoorbeeld geen instapgeld gevraagd. Wil je graag lid worden, download dan snel het aanvraagformulier of neem contact op met het secretariaat.

Tabel 1: Lidmaatschap
Leeftijd Lidgeld Federatiekaart
Van 5 tot en met 12 jaar 411 € lidgeld + 10 € federatiekaart 411 € 10 €
Van 13 tot en met 18 jaar 467 € lidgeld + 10 € federatiekaart 467 € 10 €

Jeugdlessen (enkel bij lidmaatschap)

Van september tot juni zijn er wekelijks groepslessen op woensdag, zaterdag en zondag, voor de jeugd vanaf recreatief niveau tot topsport. In december en januari is er een winterstop van de lessen met enkele alternatieve activiteiten. Junioren kunnen kiezen wanneer ze deelnemen aan de lessen, het programma wordt op voorhand vastgelegd en er wordt per activiteit ingeschreven.

Tabel 2: Jeugdlessen
Lesgroep Lidgeld
Juniorlessen op woensdag, zaterdag en zondag Polo inbegrepen 75 € / jaar
Juniorlessen op woe, zat en zon + 4 lesvouchersPolo inbegrepen, vouchers voor 1/2u privéles 130 € / jaar
Juniorlessen op woe, zat en zon + 8 lesvouchers Polo inbegrepen, vouchers voor 1/2u privéles 160 € / jaar

Jeugdstages

Wanneer je wil uitproberen wat golf voor je betekent, dan kan je deelnemen aan een stage.


Golfvaardigheidsbewijs (GVB) leden

Om je GVB te behalen, moet je de gele en oranje ‘Juniorpas’ doorlopen.


Deelnemen aan wedstrijden

Na het behalen van je baanpermissie of GVB kan je reeds deelnemen aan de juniorwedstrijden op onze club, aan de VVG Kids Trofee en Scapa Kids Tour. Na het behalen van je officiële handicap kan je deelnemen aan juniorwedstrijden over 9 of 18 holes en de clubwedstrijden. Ook buiten Ternesse kan je deelnemen aan Wintercup wedstrijden tussen de Antwerpse clubs, federale wedstrijden of zelfs Interclub wedstrijden op nationaal niveau.

Jeugdwerking behaalt opnieuw birdie label