Junioren gaan aan volle snelheid het winterseizoen van start!

Geschreven door Sofie Lemmens op donderdag 15 november 2018 in de categorie Juniors

Junioren gaan aan volle snelheid het winterseizoen van start!

De wintermaanden zijn ingegaan, maar dit houdt onze junioren niet tegen! Naast de wekelijkse groepslessen ​zijn er een reeks leuke winterwedstrijden waarvan er al 2 werden gespeeld.

Eerst was er de Halloween junior cross op 7 november! Een super toffe wedstrijd waarbij de Executive Course helemaal door elkaar werd gespeeld, er hingen griezels in de bomen, spinnen en webben op de green, slijm in de hole en je moest chippen in een pompoen! Onderweg zorgen onze super vrijwilligers voor lekkere soep, marshmallows vers uit het vuur en snoepjes!

Op 10 november speelden we dan de eerste reeks van de wintercup wedstrijden die Brasschaat, Rinkven en Ternesse samen organiseren. Op elke club worden 2 wedstrijden gespeeld, dus 6 in totaal. Afgelopen zaterdag was de eerste wedstrijd op Rinkven, waar maar liefst 13 spelers van onze club aan deelnamen, wat een opkomst! Iedereen kwam met volle goesting aan de start en dat zag je ook aan de scores, want na 1 wedstrijd staat Ternesse voorlopig aan de leiding!

Nog veel succes aan onze junioren met de volgende ontmoetingen!

 

Lees verder

Herfstreis senioren

Geschreven door Sofie Lemmens op maandag 29 oktober 2018 in de categorie Seniors

Herfstreis senioren

Dit jaar ging de herfstreis opnieuw naar de Costa del Sol. Nu verbleven wij in het Iberostar Costa del Sol hotel nabij Estepona. Dit comfortabele hotel kon iedereen bekoren: ligging aan het strand, mooie kamers, uitgebreide buffetten en als climax de zeer royale all-in formule, waar wij overvloedig van genoten hebben.

Golfen deden wij op Valle Romano, El Paraiso, Atalay New Course en Los Naranjos. De eerste en de laatste waren de uitschieters.

Ook dankzij het prachtige weer en de uitstekende organisatie van Golf Direct werd deze reis opnieuw een succes voor de 24 meegereisden.

Lees verder

Schrijf je in voor een unieke golfbeleving voor starters gedurende één maand: “Golf Experience”

Geschreven door Sofie Lemmens op dinsdag 4 september 2018 in de categorie Algemeen, Starters

Schrijf je in voor een unieke golfbeleving voor starters gedurende één maand: “Golf Experience”

In september gaan we opnieuw van start met een reeks groepslessen met de “Golf Experience”, een leuke manier om de eerste echte stappen in de golfwereld te zetten, samen met andere enthousiaste starters! Deze formule bestaat uit 2 groepslessen, een baanles en afsluitend een wedstrijd. De prijs voor dit pakket bedraagt 99 euro per persoon.

Vanaf de eerste tot en met de laatste groepsles heeft u dan ook toegang tot alle oefenfaciliteiten die afgelopen winter vernieuwd werden, gratis onbeperkt oefenballen op de driving range en gebruik van golfmateriaal. En u krijgt er ook een golfregelboekje bij.

 

Sluit je aan bij een van de twee groepen en zet je eerste stappen in de golfwereld!

-  Op woensdagavond van 18u tot 19u30

     o 12/09 Groepsles

     o 19/09 Groepsles

     o 26/09 Baanles

     o 01/10 Wedstrijd

 

-   Op zondagmiddag van 14u tot 15u30

     o 16/09 Groepsles

     o 23/09 Groepsles

     o 30/09 Baanles 

     o 07/10 Wedstrijd

 

Inschrijven kan via een mailtje naar onthaal@ternessegolf.be met vermelding van de groep waarin je wil deelnemen.

 

Lees verder

Hitte staat Ternesse Junior Open niet in de weg!

Geschreven door Sofie Lemmens op woensdag 8 augustus 2018 in de categorie

Hitte staat Ternesse Junior Open niet in de weg!

Maandag 6 en dinsdag 7 werd op onze club de jaarlijkse Ternesse Junior Open gespeeld. Vanuit verschillende Belgische clubs kwamen er junioren strijden voor de overwinning binnen te halen onder de felle zon. Wij stonden klaar samen met het referee team en wedstrijdleiding van de federatie, extra flesjes water bij de start en onderweg voor elke speler, om er ondanks de hitte een topeditie van te maken. Dag één traden er iets meer dan 70 spelers aan, waaronder in de categorie U14 ook Anders Verbeeck en Sander Van Den Berge van onze eigen club. Met een score van 87 brut haalde Anders de cut en mocht ook dag 2 aantreden, Sander speelde een rondje van 90 en haalde helaas de cut niet.

Dag 2 verwachtten we de warmste dag tot hiertoe en besloten daarom de wedstrijd om te vormen naar een shotgun wedstrijd die startte om 9u. De spelers van dag 1 die de cut haalden plus de categorie U12 vormden een ware invasie op onze club voor de start. Bij U12 namen ook Jan-Willem Verbeeck en Callum Mclean deel (foto). Na een vlotte ronde van net iets meer dan 4u spelen zat het erop en werden de prijzen uitgedeeld. Onze beide deelnemers in de U12 haalden een prijs binnen, Jan-Willem werd knap 2e met een supermooie score van 5 boven de baan! Callum haalde de netto prijs binnen met eveneens een mooie score van 66 netto, 5 slagen beter dan zijn hcp. Anders behaalde een 15e plaats in de categorie U14 met een rondje 87 en 89.

Alweer een geslaagde wedstrijd met knappe scores van onze Ternesse boys!

Lees verder

Eenmalige ledenwervingsactie!

Geschreven door Piet Vandenbussche op donderdag 2 augustus 2018 in de categorie

Eenmalige ledenwervingsactie!

Vanaf 1 augustus loopt een nieuwe ledenwervingsactie:  Nieuwe leden, aangebracht door eigen leden, kunnen vanaf nu tot eind volgend jaar lid worden voor de prijs van één jaarlidgeld.  Leden die iemand aanbrengen krijgen bovendien een bonus van 200€/full member om te spenderen in de proshop wanneer ze iemand aanbrengen (bedrag op basis van full member boven de 40 jaar, andere categoriëen proportioneel). Meer info aan het onthaal of via info@ternessegolf.be 

Lees verder