Lenteuitstap Senioren 2018

Geschreven door Sofie Lemmens op dinsdag 9 januari 2018 in de categorie Seniors

Lenteuitstap Senioren 2018

Onze jaarlijkse lente uitstap gaat dit jaar naar Noord Brabant. We spelen op Prise d’Eau nabij Tilburg en op Toxandria en overnachten bij Van der Valk in Gilze, Tilburg.

Alle bijkomende informatie vindt U op de website via volgende links:

http://ternessegolf.be/_uploads/brochures/lenteuitstap18_bijkomendeinfo.pdf

http://ternessegolf.be/_uploads/brochures/lenteuitstap18.pdf

http://ternessegolf.be/_uploads/brochures/lenteuitstap18_info.xls

 

Lees verder

Beste wensen!

Geschreven door Piet Vandenbussche op vrijdag 22 december 2017 in de categorie

Beste wensen!

Beste Leden,

De Voorzitter, het bestuur en de medewerkers van Ternesse Golf & Country Club wensen U en uw familie een bijzonder succesvol en gezond 2018!

We hebben tevens het genoegen u uit te nodigen op onze Nieuwjaarsreceptie,die doorgaat op zaterdag 20 januari van 17h00 tot19h00 in het clubhuis.

De receptie wordt gevolgd door een nieuwjaarsdiner (menu incl. drank à 50€ p.p.).

Inschrijven zowel voor de receptie als het diner graag voor 17 januari 2018 via i-pass, telefonisch op 03/355.14.30 of via mail naar onthaal@ternessegolf.be  met vermelding van uw naam en aantal personen.

Lees verder

Ternesse G&CC kende dit jaar wederom een topseizoen.

Geschreven door Piet Vandenbussche op woensdag 18 oktober 2017 in de categorie

Ternesse G&CC kende dit jaar wederom een topseizoen.

Ondanks de droogte tijdens de lente en de vrij natte zomer was het terrein in topconditie. De zeer positieve feedback van onze leden maar ook van de bezoekers van de ons omringende clubs, en van ver daarbuiten, loog er dan ook niet om. Een pluim die onze hoofdgreenkeeper Luc De Bie en zijn ganse team op hun hoed mogen steken.

De opening van onze nieuwe shop, met geïntegreerd onthaal en de uitgebreide openingsuren, betekenden dankzij de inzet van niet alleen het onthaal en caddiemaster team maar ook van de administratieve medewerkers en het management, opnieuw een significante stap voorwaarts in het verbeteren van het product Ternesse naar leden en bezoekers toe.

Als je dit dan nog kan complementeren met het team van Ternesse Golfbistro, dat vrij unaniem beschouwt wordt als één van de beste golfhoreca uitbatingen in België, dan is Ternesse G&CC goed op weg om een unieke golfbeleving aan te bieden.

Maar het bereiken van de visie voor Ternesse G&CC vereist dat we niet enkel deze sterke punten consolideren en verder uitbouwen, maar ook dat de zwakke punten worden weggewerkt.

Daarom worden deze winter de Parking en de Practice faciliteiten grondig aangepakt. 

De Parking wordt uitgebreid en volledig gefatsoeneerd met nieuwe vehardingen , betere verlichting en betere toegangscontrole,

De Practice faciliteiten zullen een volledige metamorfose ondergaan Er komen: • nieuwe leslokalen, • meer afslagplaatsen op de driving range • een bijna 1000m2 grote afslagplaats op gras die tijdens het zomerseizoen zal kunnen gebruikt worden • een nieuwe grote oefengreen voor putting, chipping en bunkerplay  • een zone voor het oefenen van wedges van 30 tot 80m.

Deze nieuwe, significante investeringen betekenen wederom een grote upgrade in de totaalbeleving die wil Ternesse G&CC bieden.

Lees verder

Ontdek het ‘Yem’-membership

Geschreven door Piet Vandenbussche op dinsdag 17 oktober 2017 in de categorie

Ontdek het ‘Yem’-membership

Ternesse Golf & Country club zet volop in op de ‘Young golfers’ tussen de 25 en 39 jaar met de nieuwe ‘Yem’-formule. Voor slechts €580,00 per jaar kan je op Ternesse ‘Young Executive Member’ worden!.

Dit omvat onbeperkt oefenen (gratis oefenballen) op de oefenfaciliteiten en onbeperkt golfen op onze uitdagende executive course (1620 meter - par 31)! Optioneel kan met deze formule zes maal gegolfd worden op de Championship Course à 50% greenfee. Wie nu lid wordt geniet van deze formule tot eind oktober 2018. Ideaal voor beginnende golfers, jonge ondernemers en ouders, actieve sporters en toffe hipsters!

Lees verder

Knalprestatie: Ternesse senioren interclubkampioen!

Geschreven door Piet Vandenbussche op vrijdag 6 oktober 2017 in de categorie

Knalprestatie: Ternesse senioren interclubkampioen!

Ons senioren Men II-team, is woensdag op Golf d’Hulencourt Kampioen van België geworden.  Ze versloegen Sept Fontaines in de finale met 2-1.  De ploeg van captain Walter Rommens wordt zo de eerste Ternesse Club in de geschiedenis die in een eerste divisie de titel kan wegkapen!  Proficiat aan alle sterkhouders.

Senioren Men I eindigde derde in de tweede divisie.

Bij de senioren Ladies II - divisie 1 eindigt Ternesse als zesde op 8 ploegen.  Ladies I werd laatste in de eerste divisie en zakt volgend jaar naar tweede divisie.

Bij de senioren (65+) noteren we ook een knappe finaleplaats voor onze damesploeg die uiteindelijk enkel de duimen moest leggen tegen Royal Waterloo (1,5-2,5).  Het heren seniorenteam 65+ werd zevende in de eerste divisie.

Lees verder