Balans na eerste Interclub weekend

Geschreven door Sofie Lemmens op maandag 23 april 2018 in de categorie Algemeen

Balans na eerste Interclub weekend

​Afgelopen weekend gingen er weer 7 ploegen van Ternesse aan de slag om de eer van de club te verdedigen op de Interclubs of Belgium. We lijsten even de resultaten van de eerste 2 wedstrijddagen op.

Dames 1 kon op Kampenhout zaterdag met een nipte 2-3 eindscore niet winnen tegen Oostende. Zondag verliep het vlotter en wonnen de dames met 4-1 tegen Puyenbroeck. Zij staan momenteel op de 3e plaats in de poule. Zaterdag 27 april wacht de laatste match tegen Antwerp.

Dames 2 kon op zaterdag niet winnen tegen Waterloo en moest met 1-4 het onderspit delven, maar zondag konden ook zij zich herpakken en wonnen met 3-2 tegen Rigenee. Zaterdag 27/04 wacht hen een volgende match op Pierpont tegen Sept Fontaines. Momenteel bezetten zij de 3e plaats in de poule.

Dames 3 staan na 2 matchdagen op Mont Garni de 2e plaats in de poule. Zij konden op zaterdag geen winst behalen tegen Sept-Fontaines, de eindstand werd 2-3. Zondag tegen Henri-Chapelle kon Ternesse wel de bovenhand nemen en wonnen de dames met 3-2. Zaterdag 27/04 volgt een match tegen Limburg. 

Bij de Heren in de eerste afdeling op Waterloo werd het op dag 1 tegen Hulencourt 2-3, op zondag konden zij wel de overwinning binnenhalen tegen Limburg, 27/04 wacht hen een wedstrijd tegen Bossenstein. Heren 1 staan momenteel op de 2e plaats in de poule.

Heren 2 haalde 2 dagen na elkaar geen winst binnen op Sept Fontaines en verloor met 1-4 tegen Cleydael op zaterdag en met dezelfde cijfers op zondag tegen Sart-Tilman. Zij staan op de 4e plaats in de poule en nemen het 27/04 op tegen La Bruyere.

Heren 3 was de enige ploeg die op zaterdag een overwinning kon binnenhalen, zij scoorden op Hainaut 3-2 tegen Sart-TIlman. Zondag was het echter een nipte nederlaag met 2-3 tegen La Bruyere. Aanstaande zaterdag nemen zij het op tegen Anderlecht. Momenteel staan zij op de 3e plaats in de poule.

Heren 4 traden ook aan op Hainaut maar konden zaterdag geen overwinning behalen tegen Sart-Tilman, het werd 2-3. De dag nadien namen ze het op tegen Rigenee en verloren met dezelfde cijfers. Zaterdag wordt het ook hier een clash van 2 antwerpse clubs met een match tegen Drie Eycken, Momenteel staat de ploeg op de 3e plaats in de poule.

We wensen alle ploegen nog veel succes het volgende weekend, alle andere leden zijn uiteraard meer dan welkom om te komen supporteren voor onze ploegen!