Wereldprimeur op Ternesse

Geschreven door Piet Vandenbussche op maandag 3 juni 2019 in de categorie

Wereldprimeur op Ternesse

De Ternesse Performance Academy werd dit weekend uitgerust met een ‘Gymeyes’ test-installatie.  Ternesse is wereldwijd de eerste golfclub waar het systeem geplaatst is.  Deze installatie werd in het eerste prolokaal geplaatst en is voor alle leden gratis toegankelijk.

Gymeyes is een product afkomstig uit de gymwereld.  Het werkt als volgt:  Druk op het scherm en het systeem begint af te tellen.  Na 5 seconden start een opname van uw swing met twee camera’s (voor en zij).  De opname duurt 15 seconden.  Daarna kan u onmiddellijk uw swing bekijken in split-screen.  Je kan ook slowmotion kijken of de swing analyseren door aantekeningen op het scherm te maken.  Naar keuze kan u daarna uw opname dan mailen of naar uw smartphone zenden om achteraf te bekijken of te delen.  Bevalt de poging niet dan kan je de opname deleten en een nieuwe opname starten.

Kortom, Gymeyes is een eenvoudige maar zeer leuke tool tijdens het practicen.   Indien het systeem na de proefperiode een succes blijft, zal een definitieve installatie gebeuren.  Dus zeker eens testen in de komende dagen!  We kijken uit naar uw feedback!