Herfstreis Senioren 2019

Geschreven door Sofie Lemmens op zaterdag 12 oktober 2019 in de categorie Seniors

Herfstreis Senioren 2019

Prachtig hotel, prachtig weer, prachtige golfbanen, prachtig gezelschap. Dit jaar verbleven we aan de Costa Blanca in het comfortabele hotel La Finca*****, met vooral zijn grote en mooie kamers. De golfbanen La Finca en Las Colinas waren top. Het weer was uitstekend, nadat het noodweer die regio enkele weken voordien zwaar geteisterd had. Zo waren alle bunkers op Las Colinas leeg gespoeld. De organisatie van Active Golf was uitstekend en beviel onze 19 deelnemers.

Lees verder

Elk seizoen heeft zijn voordelen!

Geschreven door Piet Vandenbussche op woensdag 25 september 2019 in de categorie

Elk seizoen heeft zijn voordelen!

​Het einde van een geslaagd golfseizoen is al in zicht, maar niet getreurd, ook het winterseizoen heeft zijn charmes.  Wat bijvoorbeeld te denken van de prachtige nieuwe wintercollectie in de golfshop?  De winterkleding is vanaf nu volledig ter beschikking en ziet er fantastisch uit!  Snel naar de Ternesse golfshop!

Lees verder

Déjeuner sur l’herbe

Geschreven door Piet Vandenbussche op dinsdag 24 september 2019 in de categorie

Déjeuner sur l’herbe

​Ternesse leek vorige zondag wel het tafereel van de Franse schilder Edouard Manet: ‘Déjeuner sur l’herbe’.  Op tal van plaatsen op het golfterrein zaten gezelschappen in het gras te picnicken en te genieten de laatste zomerzon.  Aanleiding voor dit gezellig gebeuren was de mooie organisatie Men’s Invitational.  Onder impuls van organisator Eric Van den Bergh en co-organisatoren Michael Van den Brandt en David Hagenaars is de Men’s Invitational duidelijk één van de hoogtepunten van het golfseizoen.  De succesvolle wedstrijd, waarbij iedereen in het wit gekleed is, werd afgesloten met een sfeervol avondfeest.

Het event heeft ook een eigen facebookgroep, waar diverse sfeerfoto’s van deze geslaagde dag terug te vinden zijn: https://www.facebook.com/groups/MensInvitational/ 

Lees verder
Ledenactie 2020 Ternesse Wintercup 2019-20