Ternesse Golfbistro

Ternesse Golfbistro bevindt zich op het prachtige domein 'Ternesse' en maakt deel uit van de Ternesse Golf & Country Club. Golfspelers en liefhebbers kunnen in dit unieke kader terecht om even te genieten van een hapje of een drankje. Iedereen is welkom, of het nu is voor een romantisch diner of een snelle zakenlunch.

U kan genieten van kwaliteitsproducten in een sfeervol kader met uitzicht over het golfterrein. Bistro Ternesse beschikt over een prachtig restaurant met feestruimte. En als de zon van de partij is, kan u plaatsnemen op het schitterend zonovergoten terras.

Golfbistro Ternesse Golf Club

Ook voor de organisatie van feesten en recepties bent u bij ons aan het juiste adres. Uiteraard verzorgd Ternesse Golfbistro de catering, maar ook bij de aankleding, de muziekkeuze en andere wensen helpen wij u graag verder. In ons restaurant zit u in een rustiek kader, onder het dakgebinte, met zicht op het golfterrein.

Golfbistro Ternesse Golf Club

Voor meer informatie of reservaties kan u ons contacteren op het nummer 03 355 14 31, of per e-mail via ternessegolfbistro@skynet.be. Neem zeker ook eens een kijkje op de website van Ternesse Golfbistro.

Ternesse Golfbistro bevindt zich op het prachtige domein 'Ternesse' en maakt deel uit van de Ternesse Golf & Country Club.

Met de steun van

Sport Vlaanderen Porsche Antwerpen