Ternesse Clubhouse

Reserveer uw tafel via volgende link: https://ternesseclubhouse.be/r...

Ternesse Clubhouse bevindt zich op het prachtige domein 'Ternesse' en maakt deel uit van de Ternesse Golf & Country Club. Golfspelers en liefhebbers kunnen in dit unieke kader terecht om even te genieten van een hapje of een drankje. Iedereen is welkom, of het nu is voor een romantisch diner of een snelle zakenlunch.

U kan genieten van kwaliteitsproducten in een sfeervol kader met uitzicht over het golfterrein. Ternesse Clubhouse beschikt over een prachtig restaurant met feestruimte. En als de zon van de partij is, kan u plaatsnemen op het schitterend zonovergoten terras.

Ook voor de organisatie van feesten en recepties bent u bij ons aan het juiste adres. Uiteraard verzorgd Ternesse Clubhouse de catering, maar ook bij de aankleding, de muziekkeuze en andere wensen helpen wij u graag verder. In ons restaurant zit u in een rustiek kader, onder het dakgebinte, met zicht op het golfterrein.

Voor meer informatie kan u de website raadplegen: www.ternesseclubhouse.be , ook voor reservaties kan u ons contacteren via de website of telefonisch op het nummer 03 355 14 31, of per e-mail via info@ternesseclubhouse.be .

Ternesse Clubhouse bevindt zich op het prachtige domein 'Ternesse' en maakt deel uit van de Ternesse Golf & Country Club.

Brunch

Met de steun van

Sport Vlaanderen Porsche Antwerpen